Пченка 2022

Ова се хибридите кои ЗЗ Агростарт ги нуди оваа година. Тука може да ги најдете нивните карактеристики. За подетални информации и совети Ве молиме да не’ контактирате на броевите +389 31 478 600, моб. +389 75 211 408 или
email: info@agrostart.com.mk

KWS Хибриди

ПОНУДА

NS Семе Понуда

ПОНУДА