Тракторијада 2016

На овогодинешната ТРАКТОРИЈАДА во Општина Могила одржана на 16 декември, настапивме со цел да Ви ги претставиме дел од нашите производи и за таа цел сме позитивно изненадени и задоволни од присуството на голем број земјоделци и производители коишто беа заинтересирани за нашите производи       Земјоделска задруга АГРОСТАРТ е компанија која што успешно работи веќе 26 години на македонскиот …

Добрeдојдовте

Почитувани потрошувачи, Добрeдојдовте на официјалниот сајт на ЗЗ АГРОСТАРТ. Тука можете да ги најдете сите информации за производите и услугите кои што Ви ги нуди нашата компанија. Исто така тука можете да најдете најнови податоци и новости во врска со нови производи и информации и совети за правилна употреба на истите. За сите прашања и подетални информации Ве молиме контактирајте …

Посета и продолжување на договор за ексклузивитет во Likra.

Агростарт е веќе 17 години наш дистрибутер за Likra производите за Република Македонија и во Јуни 2016 беа на посета во Ликра со седиште во Линц. Агростарт е во сопственост на семејството Трајковски и својот бизнис го имаат развиено во успешна компанија за трговија со земјоделски производи и трговија со сточна храна. Целта на нивната посета беше продолжување на договор …