Тракторијада 2016

На овогодинешната ТРАКТОРИЈАДА во Општина Могила одржана на 16 декември, настапивме со цел да Ви ги претставиме дел од нашите производи и за таа цел сме позитивно изненадени и задоволни од присуството на голем број земјоделци и производители коишто беа заинтересирани за нашите производи       Земјоделска задруга АГРОСТАРТ е компанија која што успешно работи веќе 26 години на македонскиот …